Ideális díszítőelemek a húsvéti időszakra

Megosztás

A tavasz egyik legszebb ünnepe a húsvét, mely tökéletes időszak a lakás dekorálására. Természetesen számos olyan díszítőelem közül válogathatsz, amelyek kifejezetten erre az alkalomra lettek kifejlesztve. Tekintsük meg őket részletesebben is!

Ajtódíszek, figurák

Kezdjük a húsvéti forgatagot az ajtódíszek tárházával. Ezen dekorációs elemek segítségével már akkor jó kedvre derülhetünk, amikor hazaérkezünk. Így mosolygósan tölthetjük el a délutánt kedvesünkkel, illetve a gyermekeinkkel.

Ugye, milyen sokat jelenthet egy kis apróság? Ha szeretnél te is beszerezni otthonra különféle díszeket, akkor nézz szét a Deconline.hu húsvéti dekorációi között! Itt szinte mindent meglelhetsz, amire csak szükséged lehet, és jól mutat majd a lakás minden pontján!

A figurák között természetesen a nyuszi a legnépszerűbb, hiszen ez szimbolizálja a húsvéti ünnepeket. A 7,5 cm-es darabtól kezdve választhatsz akár 40 cm-es verziót is, mely a kertbe is tökéletes lesz.

Ezenfelül bárányka, illetve pöttyös gomba is elérhető a kínálatban, így mindenki megtalálja azt a változatot, amelyik leginkább tetszik neki. Kis csibéket is meglelhetsz többféle színben, melyek nagyon aranyosan mutatnak a lakás minden pontján. Így mindenképpen érdemes lesz megtekintened ezeket is a többi érdekesség mellett!

Húsvéti tojások

A húsvét másik fő szimbóluma a nyuszi mellett a tojás, így ezt az elemet is érdemes felírni a listára. Többféle színben, méretben, illetve kivitelben elérhetőek, így mindenki megleli azt, amelyiket a leginkább tudja hasznosítani a lakás dekorálásában.

A kislányoknak valószínűleg a rózsaszín, illetve a lila tojások lesznek a kedvencei, de ezenfelül megtalálsz még sárga, narancs, illetve menta színben pompázó darabokat is. De ha többfélét szeretnél egyszerre, akkor tarka csomagban is megvásárolhatod őket.

Nyuszis akasztós tojásfigurák is a választék részét képezik, így ezek is kiválóan fognak mutatni akár a tojásfán, akár más helyeken. LED-es dekoráció is elérhető tojás formában, mely szintén érdekesen mutathat a lakás különböző pontjain.

Nem csak színes változatok érdekelnének? Különféle mintákkal ellátva is megvásárolhatod ezen díszítőelemeket. Egyik legkedveltebb a pöttyös tojás, mely betűzős formában többféle méretben, illetve csomagban vásárolható meg. Nézz szét köztük te is!

Különféle húsvéti díszek

Természetesen van élet a nyuszikon, illetve a tojásokon túl is. Vannak például olyan húsvéti sütikiszúró formák is, melyek többféle mintázatot tartalmaznak. Így igazán nagy élményt tudnak nyújtani a gyermekeknek is, ha együtt tevékenykedtek a konyhában. Próbáljátok ki ti is, és vonjátok be a csemetéket az ünnepi készülődésbe!

Az asztal közepére semmi sem passzol jobban egy tojás formájú gyertyánál, mely megkoronázza a húsvéti terítéket. Ezek a kis apróságok különlegessé teszik a pillanatot, és segítenek abban, hogy teljes szívből át tudjátok élni az ünnepeket. Alkalmazz te is szívhez szóló, kreatívan kialakított húsvéti dekorációt a felejthetetlen, egyedülálló pillanatokért!

Kapcsolódó cikkek